Vidalia High School

Skip to main content
Bell Schedules » PEP RALLY/ASSEMBLY

PEP RALLY/ASSEMBLY

PEP RALLY/ASSEMBLY
Description / Period Start Time End Time Length
LOCKERS 7:40 AM 7:43 AM 3 min
FIRST PERIOD 7:43 AM 8:33 AM 50 min
SECOND PERIOD 8:36 AM 9:26 AM 50 min
RESTROOM 9:26 AM 9:32 AM 6 min
THIRD PERIOD 9:32 AM 10:22 AM 50 min
FOURTH PERIOD 10:25 AM 11:15 AM 50 min
FA - LUNCH 11:18 AM 11:39 AM 21 min
FA - FIFTH PERIOD 11:39 AM 12:29 PM 50 min
FIFTH PERIOD 11:18 AM 12:08 PM 50 min
LUNCH 12:08 PM 12:29 PM 21 min
SIXTH PERIOD 12:32 PM 1:22 PM 50 min
RECESS 1:22 PM 1:31 PM 9 min
SEVENTH PERIOD 1:34 PM 2:24 PM 50 min
ACTIVITY 2:24 PM 2:52 PM 28 min